logo female 2

UITNODIGING 

Viering Internationale Vrouwendag Female 
  
Datum            Woensdag 13 maart 2019 
Locatie          Theater de Huiskamer, Weert  
Programma   19:00 uur Ontvangst met koffie/thee in het theatercafé 
                       19.30 uur Presentaties: Monique Princen en Thérèse Huijbregts
                                        in de theaterzaal  
                       21.15 uur Uitreiking Antje Award 2019 door Carin van Rosbergen  
                       21.30 uur Borrel in het theatercafé 
 
Ter  gelegenheid  van  Internationale  Vrouwendag  organiseert  Weerter  vrouwennetwerk  “Female  Vrouwen  en Zaken”  een  bijeenkomst.  Tijdens  deze  bijeenkomst  zullen  twee  ondernemende  en  inspirerende  vrouwen  een presentatie  verzorgen.  Na  afloop  zal  de  jaarlijkse  ‘Antje  Award’  uitgereikt  worden.   
 
Gastspreker Monique Princen is, naast eigen ondernemer, voorzitter MKB Limburg  en  voorzitter  Ondernemend  Limburg.  Zij  zet  zich  binnen  Limburg in om samen aan de slag te gaan voor een sterk  ondernemersklimaat. Ze is ervan overtuigd dat door het maken van  verbindingen op allerlei dossiers en thema’s ondernemers elkaar nog  meer kunnen versterken.  
 
Gastspreker Thérèse Huijbregts verbleef de afgelopen tien jaar elke zomervakantie in Malawi en heeft daar talloze kleinschalige projecten  opgezet op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg. Zij zal ons  deze avond met name vertellen over de positie van de vrouw in Malawi en de toekomstkansen van jonge meisjes  in  Afrika.  
 
Sinds 1995 wordt in Weert ieder jaar de Antje Award uitgereikt. Deze  prijs is bedoeld voor een vrouw die iets bijzonders heeft gedaan voor  de Weerter gemeenschap. De prijs wordt uitgereikt aan een vrouw,  woonachtig en/of werkzaam in de gemeente Weert, die een bijdrage  levert aan de bewustwording van de individuele vrouw en/of een bijdrage levert aan de verbetering van de maatschappelijke positie  van vrouwen. Kortom een Weerter vrouw die zich inspant voor vrouwen en door haar omgeving als voorbeeld gezien mag worden. De  Antje  Award  zal  uitgereikt  worden  door  Carin  Rosbergen,  voorzitter  werkgroep 08  maart.     
 
Hierbij nodigen wij je van harte uit om bij deze inspirerende avond  aanwezig te zijn.
 
Aan het bijwonen van deze avond zijn geen kosten verbonden: toegang is gratis, koffie, drankjes en hapjes worden aangeboden door  Female.      
 
Mis deze unieke avond niet en geef je tijdig op via deze link  (graag vóór 5 maart).
 
Graag tot ziens!
 
Met vriendelijke groet,
Female Vrouwen en Zaken

 

foto burgermeester